Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Новата власт в София обещава да не

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Новата власт в София обещава да не
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища. Това е безумие

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Свързани публикации: Новата власт в София дава обещание да не иззема празни жилища, макар че концепцията е в програмата на Политическа партия, Демократична България, " Спаси София " и " Екипът на София "

Как се извърши национализацията в България - споделя Петко Кунин (аудио)

Идеята за лишаване на необитаеми жилища в изгода в интерес на общината очевидно е подсказана на господин Терзиев от негови родственици и близки съветници. Това сподели по Българска национална телевизия Ваня Григорова.

" Данъчните ставки върху моторните транспортни средства и данъчно облагане на жилищата е много противоречиво. Ако считат да конфискуват безусловно жилища, няма по какъв начин да разчитат на сходна поддръжка. Ако бях предложила такова нещо, щеше да има майдан в София на идващия ден, само че тъй като го поддържа техният тим - всичко е наред ", сподели още тя. И го дефинира като безумство.

Когато имаш повече от едно жилище - може да се води насърчителна политика да се отдава чартърен, с цел да се понижат цените на наемите, само че не и да изземваш имуществото на хората, сподели още тя.

Тя съобщи, че в Столичния общински съвет ще поддържа политики, а не да " поддържат някого единствено тъй като е той ". 

По отношение на забележките на управлението на Българска социалистическа партия тя зави, че е непартийна кандидатура.

Аз няма по какъв начин да изгубя контакт с БСП-София, " Левицата " и останалите партии в обединението, изясни тя и добави, че в никакъв случай не е казвала, че ще прави нов план. На дневен ред не е нов план, а нов митинг, посочи Григорова. 

Досега не е имало десен кмет на София с толкоз дребна разлика. При толкоз ниска разлика и при толкоз сигнали, които получаваме, няма по какъв начин да останем безучастни. Това сподели по Българска национална телевизия Ваня Григорова, откакто Административният съд в София отхвърли настояването й да спре предварителното осъществяване на решението на Столичната общинска изборна комисия, с което претендентът на ПП-ДБ Васил Терзиев беше разгласен за кмет на София. 

Източници: Българска национална телевизия, " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР